Каталог товарів
Київ
UA

догляд за бородою і вусами 18.21 Man Made Олія для бороди, волосся та шкіри Beard, Hair and Skin Oil Sweet Tobacco 60 мл (860001093636)

Характеристики
догляд за бородою і вусамиОб'єм: 60 мл ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: березень 2024 р.
Бренд: 18.21 Man Made
Тип: догляд за бородою і вусами
Об'єм, мл: 60
Опис: Олія для бороди, волосся та шкіри 18.21 Man Made — це високоефективний багатофункційний догляд для чоловіків Олія 18.21, натхненна культовою спадщиною Route 66 (Траса 66), є сумішшю масел преміумкласу, яка зволожує і кондиціонує шкіру та волосся. Нанесіть олію на вологу або суху бороду, волосся та шкіру, потім висушіть природним чином або феном. Для додаткового розгладжувального ефекту додайте олію в помаду або інші засоби для укладання. Нежирна формулаОлія заспокоює і кондиціонує волосся і шкіру, роблячи гладким і здоровим. Легка унікальна формула робить волосся густим, не обтяжуючи його. Засіб також пом'якшує та заспокоює грубу, суху шкіру, а також шкіру з лущеннями. Універсальне застосуванняЦя легка олія з невагомим пом'якшувальним ефектом доглядає за бородою, шкірою та волоссям. Засіб зміцнює та розгладжує бороду, одночасно заспокоюючи шкіру під нею. Його можна наносити на вологе волосся, щоб пом'якшити та ущільнити після сушіння феном, що навіть допомагає скоротити час сушіння волосся. Олія також чудово підходить для зволоження шкіри та надання яскравості татуюванням. Інгредієнти преміумкласуДо складу входять олії, збагачені цінними жирними кислотами, що мають корисні властивості для шкіри та волосся, а саме: рицинова олія, олії шипшини та жожоба, а також дорогоцінна арганова олія. Sweet Tobacco — Солодкий тютюнХаризматичний аромат з нотами лимона каліфорнійського, бутонів гвоздики, шавлії, шафрану, сухофруктів, бобів тонка, золотистої амбри, меду мануки, темних тонів ванілі, кедрового дерева, та тютюнового листя. Noble Oud — Шляхетний удСолодка амбра та деревні смоли переносять вас у далекі країни у цій суміші дорогоцінних олій. В ароматі бергамоту, грейпфрута та амбри розкриваються терпка лимонна цедра, лист гвоздики та димний уд, а на завершення залишаються нотки палісандра, квітки ванілі та мускусу. Spiced Vanilla — Пряна ванільСпеціальна рецептура імбиру, гвоздики, кокосу, французької ванілі та анісу дозволяє створити мужній, пряний аромат, який тримається весь день. У ньому яскраво виражена пряна ваніль, схожа на бентежливі аромати копченого тютюну та екзотичних порід дерева. Absolute Mahogany — Абсолют махагоніНатхненний весняними зливами та вечірками на березі океану. Хрумкий і трав'янистий, з мускусною ноткою червоного дерева. Яскравий італійський мандарин та бергамот розкриваються бархатистим кардамоном, теплою корою касії, чуттєвим жасмином та базовими нотами кедра, червоного дерева та амбри.
Характеристики 18.21 Man Made Олія для бороди, волосся та шкіри Beard, Hair and Skin Oil Sweet Tobacco 60 мл (860001093636) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Догляд за обличчям та тілом