Каталог товарів
Київ
UA

Для чоловіків Jack Wolfskin Сумка крос-боді через плече чоловіча тканинна Wandermood Phone Pouch 8007941-6920 Сіра (40649939973

Новинка
Характеристики
сумка через плече (крос боді) Для чоловіківКолір: Сірий ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2024 р.
Бренд: Jack Wolfskin
Стать: Для чоловіків
Тип: сумка через плече (крос боді)
Колір: Сірий
Опис: Wandermood Phone Pouch від Jack Wolfskin — це легка м'яка сумка через плече. Ідеальний вибір для зберігання вашого телефона та інших дрібних цінностей. Лаконічний і водночас стильний дизайн. Особливості: Виготовлена з високоякісної тканини MATRIX CROSS, яка забезпечує надійний захист вашого мобільного пристрою. Основне відділення має одну внутрішню кишеню, що дає змогу організовувати предмети зручно. Зовнішня кишеня на блискавці забезпечує додатковий простір для грошей або паспорта. Використання технологій 100% PFC free гарантує вологозахисні властивості без використання шкідливих речовин. У виробництві використовують перероблені матеріали, сприяючи збереженню ресурсів і дбайливому ставленню до довкілля.
Характеристики Jack Wolfskin Сумка крос-боді через плече чоловіча тканинна Wandermood Phone Pouch 8007941-6920 Сіра (40649939973 та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Сумки