Каталог товарів
Київ
UA

таблетки для посудомийних машин Somat Таблетки для миття посуду у посудомийній машині Gold Голд Duo 140 таблеток (9000101822724)

Новинка
Характеристики
таблетки для посудомийних машин ... Дивитися усі
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: квітень 2024 р.
Бренд: Somat
Тип: таблетки для посудомийних машин
Опис: Таблетки для посудомийної машини Somat Gold для досконало чистого і блискучого посуду з потужною силою проти пригорілого бруду діють навіть при низькій температурі у режимі Еco або на коротких циклах миття посуду. Таблетки Somat Gold - це сила мільйона потужних часточок, які глибоко проникають в пригорілості, повністю розчиняючи їх для досконало чистого посуду без зайвих зусиль! Таблетки Somat Gold виконують 12 функцій: Очищення - для досконалої чистоти; Видалення плям від чаю та кави; Швидке розчинення - для досконалої чистоти навіть на коротких циклах миття; Активна дія навіть при низькій температурі у режимі Еco або на коротких циклах миття посуду; Ефективна боротьба з пригорілостями; Захист скла та візерунків на посуді; Функція солі - пом`якшує воду, запобігає утворенню вапняного нальоту в трубах посудомийної машини; функція ополіскувача - для кришталевого блиску; Догляд за посудомийною машиною - захищає посудомийну машину від вапняного нальоту; Блиск столових приборів із нержавіючої сталі; Технологія проти неприємного запаху; Технологія проти розводів води; Таблетка загорнута у водорозчинну плівку, яку не потрібно знімати перед завантаженням.
Характеристики Somat Таблетки для миття посуду у посудомийній машині Gold Голд Duo 140 таблеток (9000101822724) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Засоби для миття посуду