Каталог товарів
Київ
UA

Іграшковий підйомний кран Bruder MAN TGS 1:16 (03770)

Характеристики
Іграшковий підйомний кранВікова група: від 3 роківМатеріал: пластик ... Дивитися усі
Опис
Непідробні радісні і чудові емоції викличе у хлопців Bruder MAN TGS 1:16 (03770). Така модель - це зменшена копія справжнього будівельного автокрана з максимальною деталізацією. Габарити моделі складають 52х19х28 см, і вона пропонується для гри хлопчиками старше трьох років. Для виготовлення спецтехніки застосовується якісний, надійний і безпечний пластик. Приємно порадує юних користувачів багатофункціональність моделі. Bruder MAN TGS 1:16 (03770) оснащений широкою платформою з кабіною і краном, що обертається щодо шасі. Для додаткової стійкості спецтехніка обладнана 4 опорами. Стріла крана може підніматися вгору і висуватися на потрібну довжину, а Крюкова підвіска з легкістю перемістить вантаж. Слід додати, що кабіна здивує світловою та звуковою сигналізацією, розташованої на її даху.
Написати відгук про товар
Про товар

Характеристики

Товар додано: червень 2017 р.
Бренд: Bruder
Тип: Іграшковий підйомний кран
Вік: від 3 років
Матеріал: пластик
Розмір, см: 52 х 19 х 28
Масштаб: 01:16
У комплекті: автокран
Опис: Повнофункціональний автокран Bruder MAN не тільки здивує вашої дитини, але і принесе масу позитивних емоцій. Отримавши таку спецтехніку в подарунок, в очах хлопчаки ви прочитаєте захоплення. Особливості: Стріла крана піднімається вгору і висувається на потрібну довжину Крюкова підвіска піднімається вгору і опускається вниз з вантажем Підйом вантажу проводиться обертанням спеціальної рукоятки. Висуваються 4 опори для стійкості Платформа з кабіною і краном повертається щодо шасі Двері кабіни водія і кабіни крана відкриваються Поворотні дзеркала На даху кабіни є світлова та звукова сигналізація Bruder - це моделі дорожньої, будівельної, спеціальної автотехніки. Всі матеріали і комплектуючі зроблені виключно в Німеччині, що гарантує їх високу якість і безпеку. Моделі виконані в масштабі М1: 16 з легкої, міцної, високоякісної пластмаси, що використовується в цьому машинобудуванні, і копіюють оригінали цих машин. Іграшки дуже функціональні і деталізовані, наприклад у пожежного крана рухається сходи, сміттєва машина сама піднімає і спустошує сміттєві баки, самоскид перекидає кузов і т.д.
Колір: синій, білий
Країна реєстрації бренду: Німеччина
Характеристики Bruder MAN TGS 1:16 (03770) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Іграшкові машинки, техніка