Каталог товарів
Київ
UA

Автокрісло Chicco Cosmos (79163.51)

модель з лінійки Chicco Cosmos
Характеристики
АвтокріслоГрупа: 0 +/IВага дитини: до 18 кг до 4 роківРемені крісла: 5-ти точковий реміньКріплення в машині: 3-х точковий ремінь автомобіляКолір: чорний ... Дивитися усі
Опис
Автокрісло Chicco Cosmos оснащено всім, що необхідно для безпечного транспортування дитини в віці від народження до чотирьох років. Міцна і стійка модель дозволяє використовувати її в двох конфігураціях, враховуючи особливості дітей. Для самих маленьких використовується адаптер-вкладиш, надійно утримує крихітку. Для діток постарше пропонується регулювання рівня нахилу сидіння, яка задовольнить дитячі потреби в комфорті. Автокрісло Chicco Cosmos можна встановлювати в автомобіль як по ходу руху, так і проти нього. Важливо, що конструкція має бічну підтримку тіла, фіксований підголівник і п'ятиточковий ремінь безпеки. Необхідно відзначити, що знімний чохол виготовлений з якісних, перевірених і безпечних для здоров'я матеріалів.
Написати відгук про товар
Про товар
Відгуки  (1)

Характеристики

Товар додано: грудень 2018 р.
Бренд: Chicco
Тип: Автокрісло
Група: 0 +/I
Вага: до 18 кг
Вік: до 4 років
Кріплення в машині: 3-х точковий ремінь автомобіля
Ремені крісла: 5-ти точковий ремінь
Підголівник: фіксований
Підлокітники: немає
Бічна підтримка: є
положення сну: немає
Знімна оббивка: є
Колір: чорний
Додатково: Внутрішній каркас крісла зроблений з пінополістиролу. Для самих маленьких (до 6 кг) передбачений спеціальний адаптер-вкладиш. 4 рівня нахилу сидіння.
Характеристики Chicco Cosmos (79163.51) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).
Експертні поради щодо вибору товарів Автокрісла